Aprèn la poda a Segura Viudas

Quan el cep està en repòs i ja han caigut tots els pàmpols és moment de pensar en següent verema i de realitzar la poda de la vinya.
Ctra. BP2151 de Sant Sadurní a Torrelavit pk 12,5
Codi postal: 
08775
Municipi: 
Torrelavit

Telèfon 938917070  /  email enoturismo@seguraviudas.es  /  web www.seguraviudas.com

Amb l’inici d’aquesta poda 2019, les portes de Segura Viudas s’obren novament amb una jornada dedicada principalment a aquesta activitat, on tant grans i petits podran gaudir i aprendre d’aquest ofici centenari com també de l’entorn natural de les vinyes de l’Heretat.

La jornada tindrà lloc dissabte 16 de febrer, on els participants seran rebuts a les 10 del matí a la Masia del segle XII, per agafar forces s’oferirà un esmorzar de pagès amb productes de proximitat com embotits elaborats en obradors locals, pa amb tomàquet i oli, coca de forner i xocolata, acompanyats d’alguns dels nostres caves i vins. A continuació ens aproximarem a la vinya per  aprendre de primera mà com realitzar la poda amb el nostre expert en viticultura i natura que guiarà a aquells participants que vulguin intentar-ho. Abans d’acabar recorrerem alguns racons de l’Heretat i del celler amb un petit itinerari que finalitzarà a la Masia novament, on es brindarà amb cava per acabar la jornada.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?