Castell de Subirats i Vi

Temporada de degustacions al Castell de Subirats coincidint amb els actes de celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats.
Camí del Castell de Subirats, s/n
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats

Es recomana concertar visita a l’Oficina de Turisme de Subirats:

T. 93 899 34 99

info@turismesubirats.cat

Amb l’objectiu de donar a conèixer el vi i cava de Subirats, l’Oficina de Turisme de Subirats, amb la col·laboració d’alguns dels cellers del municipi, ha creat la nova modalitat d’entrada combinada “Castell de Subirats i vi” que consisteix en la degustació d’una copa de vi o cava, en finalitzar la visita al Castell de Subirats.

Aquesta és una promoció per donar a conèixer al públic el patrimoni cultural de Subirats i donar valor a la identitat vitivinícola del municipi i a la qualitat dels productes elaborats a la Capital de la Vinya.

L’activitat està dirigida a totes les persones majors d’edat que tinguin interès a conèixer el Castell de Subirats i en tastar vins i caves en un indret singular.

Les degustacions seran servides pels guies del castell a l’interior de la sala del Mil·liari o a la terrassa nord amb vistes espectaculars a la Muntanya de Montserrat.

  • La visita “Castell i Vi” es realitzarà durant els caps de setmana dels mesos de març a desembre 2017. Visites guiades al Castell de Subirats a les 10.30 i a les 12 h.
  • Preu per persona amb tast: 4,50 €. A disposició, entrada amb descompte per a col·lectius.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?