Descobrir el Penedès amb Cuscó Berga

Família Tradició
Repeteix cada mes on març, abril, maig, juny, juliol, agost, setembre, octubre el second Dissabte fins dt. oct. 31 2017.
Esplugues, 7
Codi postal: 
08793 Les Gunyoles
Municipi: 
Avinyonet del Penedès

Vine a veure l'espectacle del paisatge, emociona qui el mira, tot bevent una copa de cava.

Visita turística al Celler Cuscó Berga. Podeu escollir entre dues opcions: 

a) Una Escapada al Miravinya "El Circell" al Puig de la Mireta, i de tornada, una visita amb degustació al Celler Cuscó Berga.

b) Passejada als espais del reconegut Pessebre vivent de Les Gunyoles, i de tornada, visita amb degustació a les Caves Cuscó Berga. Vine a veure de dia el recorregut pels diferents escenaris del Pessebre Vivent de Les Gunyoles, espais naturals del Penedès.

Qualsevol de les dues opcions serà una experiència lúdica i cultural per descobrir l'apassionant món del vi, amb una enriquidora visita al celler, a la sala d'elaboració i criança. Passarem per les diferents etapes del procés d'elaboració del vi i el cava. I finalitzarem amb un tast comentat dels Vins i Caves més emblemàtics i selectes del nostre Celler, per acabar de conèixer la seva singularitat.

LES RESERVES ES FAN AQUÍ!

  • Visites dissabtes a les 17h. i a les 18h.  i  diumenges a les 11h i a les 12h. Indicar horari de visita escollit a l'apartat "informaciói adicional" a l'hora de fer la reserva. per concretar altres dies trucar al  Mòbil 676252550
  • Reserva final subjecte a disponibilitats
  • Durada de la visita 1 hora
  • Possibilitat d'adquirir productes de la casa a preus exclusius de celler.