Els colors del mar. Cor Infantil Amics de la Unió, Gemma Humet i Eduard Iniesta

Un dels millors cors de veus blanques del nostre país ens presenta un espectacle fresc inspirat en la Mediterrània.
Auditori Municipal. Av Catalunya 15
Codi postal: 
08720
Municipi: 
Vilafranca del Penedès

La Mediterrània, aquesta mar que ens enamora, és un món de molts colors. Un dia hi vam llançar la nostra xarxa i entre peixos i algues marines, vam trobar músiques i cançons meravelloses. Onades que ens acaricien l’ànima. Captivats per la seva bellesa, vam somniar Els colors del mar.
Eduard Iniesta i Piti Español expliquen com van escriure aquesta obra feta de melodies tradicionals de la Mediterrània i d’obres originals del compositor i el lletrista. Es tracta, doncs, d’un espectacle de colors que prendrà vida a través de les veus blanques de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyades en aquesta ocasió per la cantant Gemma Humet. 

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió està format per 60 veus blanques d’entre 12 i 18 anys i és considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.
El cor ha realitzat diverses produccions i ha col•laborat en òperes del Gran Teatre del Liceu. Pel que fa a enregistraments, cal destacar els seu darrer disc Un barret de cançons, amb música de Josep Vila Casañas, i lletra de Miquel Desclot i sota la direcció de Josep Vila Jover n’és el director titular.

Informació i venda d’entrades

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?