Fira de Nadal a Santa Margarida i els Monjos

Diumenge 10 de desembre de 2017
Plaça Pau Casals
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos celebrarà la quarta edició de la Fira de Nadal el proper diumenge 10 de desembre al matí a la plaça de Pau Casals.

La Fira s'obrirà a les 10 i durant tot el matí oferirà un ampli assortiment de productes de Nadal que posaran a la venda una vintena de parades d'artesania i alimentació.

Els assistents podran gaudir d'activitats lúdiques infantils i familiars, de jocs gegants tradicionals i d'un immens Tió que, per segon any, quedarà instal·lat durant totes les festes a la plaça. Durant tot el matí els infants podran fer cagar el tió i rebran obsequis cedits pel Comerç del Foix.

La Fira inclourà també una xocolatada solidària en suport a la lluita contra el càncer infantil de la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

Coincidint amb la Fira, els establiments adherits al Comerç del Foix, realitzaran una jornada de botigues al carrer i nombrosos bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.