Jornada STAR WARS a MAS RODÓ

Jornada Star Wars a MAS RODÓ l'11 de Novembre, durant el Festival de Cinema de Vilafranca. Visita al celler, tastos, desfilada de Star wars, no et quedis sense entrades que volen! L’esdeveniment més divertit i galàctic per nens i adults. Nens menors de 14
KM2 Carretera de San Pere Sacarrera a San Joan de Mediona
Codi postal: 
08773
Municipi: 
Mediona

INFO@MASRODO.COM

t. +34 932 385 780
F. +34 932 174 356
Finca a Mediona, Penedès
 

web:

masrodo.com

Facebook:

https://goo.gl/QpfMKQ 

Twitter & INSTAGRAM

@MAS_RODO

No us perdeu el video del cellerhttps://www.youtube.com/watch?v=wsnNk29ue0s

MAS RODÓ organitza una jornada per grans, petits, i mitjans en la que podreu conèixer alguns dels vostres personatges preferits de la saga d'Star Wars i fotografiar-vos amb ells. D'aquesta manera aquest jove celler familiar i innovador, organitza una activitat complementària al Festival de Cinema de Vilafranca amb l'ajut de d'Star Wars Catalunya.

 

Serà una jornada galàctica de 10h a 14h, on no hi faltarà el vi de MAS RODÓ, premiat a nivel nacional i internacional. A les 10h en punt i haurà una visita guiada al celler, i que es repetirà a la 13h. Al voltant de les 11h començarà la desfilada d'alguns personatges d'Star Wars que després es situaran en un photocall ,per tal que us hi pogueu fotografiar. Se us us proposa que aneu disfressats, sobretot els nens; Jedis, Amadilas, Ewooks, Chewacas, Siths, leias, Skywalkers… Tothom hi serà benvingut, inclós Lord Vader o Kylo Ren. Per a qui vulgui hi haurà venda de producte MAS RODÓ, i copes, durant tota la jornada.

Correu no us quedeu sense entrades! Compra aquí la teva entrada
 

No us perdeu el video del cellerhttps://www.youtube.com/watch?v=wsnNk29ue0s

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?