Agenda

diumenge, 19 agost, 2018 - 11:00
La història de Torrelles de Foix ens remunta al 1067, l'any de referència escrita més antiga del castell de Foix. Al voltant d'aquest s'originà el seu terme municipal. Amb el pas dels anys la propietat del castell de Foix va passar per diverses famílies fins que acabà a mans dels Peguera...
Diada Castellera
diumenge, 19 agost, 2018 - 12:00
Diada Castellera
El 19 d'agost, en motiu de la Pre-Festa Major, actuen al Carrer Major de l'Arboç les colles dels Minyons de l'Arboç, els Minyons de Terrassa i els Xicots de Vilafranca conjuntament amb d'altres colles.  
Cuscó Berga
diumenge, 19 agost, 2018 - 18:00
Coneixeràs diferents varietats de raïm. Experimenta i descobreix sensacions, acidesa i dolçors en diferents estats de maduració.
Activitat a les Vinyes i al Celler. Vine a veure l'espectacle del paisatge, emociona a qui el mira, mentre escoltes música i prens una copa de cava. És en aquest paratge on es produeixen i comercialitzen els vins i caves més emblemàtics i selectes del nostre Celler de la marca "Cuscó Berga...
Vailets de Gelida
diumenge, 19 agost, 2018 - 18:00
Actuació castellera
El 19 d'agost, per Festa Major, actuen a la Plaça de la Vila de Gelida els Vailets de Gelida, els Castellers de les Roquetes i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?