XXè Cava Jazz: Monique Makon & The Soul Titoo's

dissabte, 24 març, 2018 - 23:00
Sala d’Actes del Centre recreatiu “La Cooperativa”, Guardiola de Font-rubí
Municipi: 
Font-rubí

+ INFORMACIÓ a Ajuntament de Font-rubí. Tel. 93 897 92 12 | www.font-rubi.org

En el marc entranyable de la Sala del Centre Recreatiu, es celebren multitud de concerts de jazz des de l'any 1998. El maridatge d'aquesta música amb el nostre producte més emblemàtic; el cava, ens proporciona una original combinació a la llum de les espelmes, sobre de les taules rodones, on grups d'amats del jazz i del cava ho frueixen cada any.

El dissabte 24 de març torna el XXè Cicle de Cava Jazz, aquesta vegada amb Monique Makon & The Soul Titoo's. Una jove banda de sis músics reversionant clàssics de la música negra i el soul més actual és la suggerent idea de Monique Makon & The Soul Titoo’s.
El soul, el funk, el rhythm & blues i la passió per la música són les seves matèries primeres. Aquesta formació, liderada per la portentosa veu femenina de Monique Makon, ofereix un espectacle únic que no deixa indiferent a cap tipus de públic. Temes clàssics d’Stevie Wonder, Aretha Franklin, Nina Simone o actuals d’Amy Winehouse adquireixen una nova dimensió. Es tracta d’un show ple d’emocions que contagia entusiasme i vitalitat, i suscita al ritme i al ball entre el públic de totes les edats.

I recordeu que tenim preparats dos concerts més als mesos d'abril i maig.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?