Barraca entre vinyes

Barraca entre vinyes és un projecte  únic i pioner, que va començar a caminar  amb la idea de complementar la nostre activitat de la vinya, el celler i la intenció d’ aportar quelcom diferent, participar de diverses experències d' enoturisme, descobrir noves sensacions i expressar emocions.

 

Rodejades de vinyes les Barraques permeten descobrir una sèrie de sensacions, sentir la natura i els seus aromes, disfrutar de la tranquilitat i el relax, experimentar el silenci, i pasar una nit única en un marc incomparable.

 

 

COMPROMÍS ECOLÒGIC

El nostre projecte respira una gran conciència ecològica i respecte pel medi ambient, a més d’ un desitg per conservar i recuperar les tradicionals construccions de pedra seca.

Per tot això, per la construcció de les barraques hem utilizat pedres procedents de la deconstrucció dels marges de vinya de la zona i el mateix sistema constructiu tradicional.

Per aconseguir una màxima integració amb el medi, les barraques no disposen d’ electricitat ni agua corrent, el WC és sec i 100% biodegradable

Font del cuscó,16
Municipi: 
Avinyonet del Penedès
Mòbil: 
640717095
Tipus de lloguer: 
B&B
Capacitat total: 
6 persones
Idiomes: AnglèsEspanyol
Type of rental: 
Lloguer per habitacions
Double rooms: 
3 habitacions
Habitacions triples: 
0 habitacions
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?