Llopart Cava

El singular emplaçament de les seves vinyes junt amb uns estrictes processos d’elaboració, defineixen l’estil dels caves i vins Llopart: l’essència d’una terra , unes vinyes i una ancestral tradició.

Els caves i vins LLOPART són elaborats a l’Heretat de Can Llopart de Subirats, una de les finques vitivinícoles de més llarga tradició segons testimonia un document conservat per la família datat del 1385.

“Ex vite vita”, la vida ve del cep, és el lema que ha acompanyat a les successives generacions de la família Llopart. La secular dedicació culmina amb l’elaboració al 1887, de les primeres ampolles de CAVA LLOPART als antics cellers de la masia.

L’acurat cultiu de les 95 hectàrees de vinya pròpia, situades en una zona de muntanya geològicament molt singular, la selecció dels millors raïms, el delicat procés artesanal en les nostres bodegues formades actualment per un celler de vinificació i criança de vins, i una moderna i integrada cava al bell mig de l’Heretat, des d’on es pot contemplar una privilegiada panoràmica del Penedès, garanteixen l’extraordinària qualitat dels Vins i Caves LLOPART.

Informació

Ctra. De Sant Sadurní a l'Ordal, km,4
Codi postal: 
08739
Telèfon: 
938 993 125

Detalls

Capacitat: 
2 - 25
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Horaris: 

Horaris d'atenció al públic: 9:00 a 13:30 a 15:00 a 18:30

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?