Llopart Cava

Llopart Cava
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats
Telèfon: 
938 993 125
Fax: 
938 993 038
Ctra. De Sant Sadurní a l'Ordal, km,4

El singular emplaçament de les seves vinyes junt amb uns estrictes processos d’elaboració, defineixen l’estil dels caves i vins Llopart: l’essència d’una terra , unes vinyes i una ancestral tradició.

Els caves i vins LLOPART són elaborats a l’Heretat de Can Llopart de Subirats, una de les finques vitivinícoles de més llarga tradició segons testimonia un document conservat per la família datat del 1385.

“Ex vite vita”, la vida ve del cep, és el lema que ha acompanyat a les successives generacions de la família Llopart. La secular dedicació culmina amb l’elaboració al 1887, de les primeres ampolles de CAVA LLOPART als antics cellers de la masia.

L’acurat cultiu de les 95 hectàrees de vinya pròpia, situades en una zona de muntanya geològicament molt singular, la selecció dels millors raïms, el delicat procés artesanal en les nostres bodegues formades actualment per un celler de vinificació i criança de vins, i una moderna i integrada cava al bell mig de l’Heretat, des d’on es pot contemplar una privilegiada panoràmica del Penedès, garanteixen l’extraordinària qualitat dels Vins i Caves LLOPART.

Capacitat mínima: 
2
Capacitat màxima: 
25
Reserva prèvia: 
Si
Horaris: 

Horaris d'atenció al públic: 9:00 a 13:30 a 15:00 a 18:30

Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Característiques: Parking busParkingCàteringElaboració de cavaSala de convencionsAccés minusvàlidsEntrada raïmMuseuAgricultura ecològicaAccés minusvàlids parcialBotigaCertificat SICTEDWi-fiElaboració de viEntorn vitivinícola
Activitats: Proposta gastronòmicaTast comentatVisita guiada amb degustacióVisita vinyesTallers
Wines and Cavas: 

CAVES

Llopart Ex vite Gran Reserva Brut

Llopart Original Gran Reserva Brut Nature

Llopart Leopardi Brut Nature Gran Reserva

Llopart Microcosmos Rosé Brut Nature Reserva

Llopart Imperial Brut Gran Reserva

Llopart Integral Brut Nature Reserva

Llopart Brut Nature Reserva

Llopart Rosé Brut Reserva

Llopart Nectar Terrenal Reserva

 

VINS

Llopart Castell de Subirats

Llopart Clos dels Fòssils

Llopart Vitis

També et pot interessar ...