Suriol

Suriol Visites
Codi postal: 
08736
Municipi: 
Font-rubí
Telèfon: 
938 978 426
Mòbil: 
616393575
Castell de Grabuac / Barri Grabuac

A Suriol som un celler familiar, amb casa rural, restaurant i agrobotiga, dedicats a l'elaboració de vins i a satisfer els nostres clients. Sóm una empresa compromesa amb l'ecologia i l'agricultura biodinàmica, i per això totes les nostres accions i activitats estan envoltades per una manera de fer el més sostenible possible. Vivim al castell de Grabuac, una masia del sXV on també hi tenim el celler, envoltat per les nostres vinyes ecològiques. Totes les nostres instal·lacions són visitables, desde la vinya fins a la botiga passant per la masia, el celler o la cava. Esperem que ben aviat ens vindreu a conèixer per gaudir dels nostres vins més tradicionals!

Preu visita: 
10.00€
Capacitat mínima: 
6
Capacitat màxima: 
150
Reserva prèvia: 
Si
Horaris: 

De dilluns a diumenge amb reserva prèvia. Dissabtes i diumenges solem realitzar la visita clàssica de 12 a 2 del migdia amb tast de dos vins.

Vacances: 
Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Sant Joan
Idiomes: AnglèsFrancèsAlemanyEspanyol
Característiques: AllotjamentAuditoriBarbacoaAgricultura biodinàmica​Parking busParkingCàteringElaboració de cavaSala de convencionsEs serveixen soparsAccés minusvàlidsEntrada raïmEn casc urbàEs serveixen dinarsAgricultura ecològicaBotigaWi-fiElaboració de viEntorn vitivinícola
Activitats: Activitats per nensProposta gastronòmicaTast comentatVisita guiada amb degustacióVisita vinyesTallers
Wines and Cavas: 

Cava Brut Nature Suriol, Vi Blanc Xarel.lo Castanyer Donzella, Vi Negre Sang de Drac, Vi Negre Pinot-Noir