Torelló

Codi postal: 
08790
Telèfon: 
938 910 793
Mòbil: 
646 033 164
Fax: 
938 910 877
Can Martí de baix

Visita'ns

Un dia al mes obrim les nostres portes als que vulguin visitar-nos i conèixer de primera mà no només la realitat d'una finca vitícola que ve sent conreada per la mateixa família des de 1.395, sinó també la masia / celler que ofereix vins i caves d'alta qualitat amb la marca Torelló.

La visita comentada, la durada és de 2 hores, comprèn l'explicació a peu de les nostres vinyes, del cicle vegetatiu dels ceps, el procés d'elaboració del vi i del cava, el recorregut pel celler de criança i la degustació de dues copes de vi o cava. La visita comença a les 11h del matí i finalitza a les 13h.

El preu per persona major d'edat és de 10 €.

Les visites s'han de concertar a través del nostre correu electrònic: torello@torello.es  i seran confirmades per aquesta via previ pagament del preu estipulat.

CALENDARI 2017

Dissabte 4 de Febrer: Visita comentada i tast.

Dissabte 4 de Març: Visita comentada i tast.

Dissabte 8 d'Abril: Visita comentada i tast.

Diumenge 7 de Maig: EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA DES DE CAVES TORELLÓ

Visita Premium "Primavera del Cava" Un recorregut a peu per les vinyes de Can Martí per viure i conèixer en viu el cep en flor, moment clau del cicle vegetatiu. Previ a la caminada (1 km aprox.), Esmorzarem junts a la Masia Can Martí de Dalt, la nostra seu agrícola. Des d'allà iniciarem la ruta entre vinyes cap a la masia Can Martí de Baix, seu del celler i on visitarem les seves instal·lacions. Finalitzarem el matí amb un "brunch" maridat amb els Caves Torelló Reserva i Gran Reserva i, bona música. Es recomana calçat còmode. Aquesta visita Premium té un preu de 30 €.

Dissabte 17 de Juny: Visita comentada i tast.

Dissabte 15 de Juliol: Visita comentada i tast.

Dissabte 2 de Setembre: La Visita comentada i tast.

Dijous 12 d'octubre: Gratuït. Visita comentada i tast de Cava. Jornada de Portes Obertes en col·laboració amb la Confraria del Cava. De 10h a 13h (última visita).

Dissabte 11 de Novembre: Visita comentada i tast.

Dissabte 16 de desembre: Visita comentada i tast.

VISITES DE GRUPS I EMPRESES

Torelló disposa a la seva Masia Can Martí de Baix d'un espai per a tastos i celebració d'esdeveniments, totalment equipat, amb capacitat per a 40 persones.  Aquestes visites es poden concertar en dies laborables.

 

Preu visita: 
10.00€
Capacitat mínima: 
5
Capacitat màxima: 
32
Reserva prèvia: 
Si
Horaris: 

Dissabtes, una vegada al mes. Mirar a la pàgina web www.torello.com, i clicar "VISÍTANOS". Si es vol en altres dates, prèvia concertació.

Idiomes: AnglèsEspanyol
Característiques: Parking busParkingCàteringElaboració de cavaSala de convencionsEntrada raïmAillatBotigaElaboració de viEntorn vitivinícola
Activitats: Tast comentatVisita guiada amb degustacióVisita vinyes
Wines and Cavas: 

Caves: Torelló brut nature gran reserva, Torelló 3d by Custo Barcelona brut gran reserva.
Vins: Petjades (rosat monovarietal merlot) i Malvarel.lo (Blanc malvasia i xarel.lo)