Cal Feru eno·botiga

Cal Feru eno·botiga
Diputació, 51
Codi postal: 
08770
Telèfon: 
938 910 163

El punt de trobada dels eno·morats a la Capital del Cava

Cal Feru eno·botiga  és la botiga de vins i caves de referència de Sant Sadurní d'Anoia amb més de 1500 productes diferents.

La botiga, fundada l'any 1934, ha anat evolucionant en mans de les quatre generacions de la família Roig fins a convertir-se en un comerç capdavanter tan pel que fa a la varietat de productes com per la professionalitat del servei. 
Actualment, CAL FERU disposa de la gama de caves més àmplia de l'estat, així com d'una de les més grans varietats de vins de la Denominació d'Origen Penedès. També disposa de vins d'altres denominacions d'origen, destil·lats i d'alguns productes d'alimentació selecta.

Cal Feru eno·cultura pretén promoure el coneixement de la cultura del vi:

Programa mensualment un seguit d’activitats adreçades a qualsevol persona que tingui ganes de descobrir o aprofundir en aspectes relacionats amb l’elaboració o el consum del vi.

Organitza trobades diverses segons l’època de l’any, segons les novetats en el mercat, les demandes dels clients o propostes innovadores…i sempre dirigides per professionals de cada àmbit. 

Ha dut a terme visites a cellers, caminades per les vinyes, cursos d’iniciació al tast de vins i caves, cursos de maridatge, presentacions de nous vins i caves, viatges a diferents denominacions d’origen, etc.

Disposa d'una sala on es desenvolupen la majoria de les activitats.

Cal Feru eno·temptacions és un nou concepte de botiga a Sant Sadurní d’Anoia que pretén dinamitzar i reinventar tot allò que està relacionat amb el món del vi i del cava. Ens agrada el vi, la terra i les coses ben fetes, i per això hem creat un nou concepte per compartir aquesta estimació cap a tot el que se’n deriva. 

A Cal Feru eno·temptacions es pot trobar articles de moda amb els seus complements, productes de vinoteràpia, alimentació selecta, llibres, accessoris i d’altres articles, tots vinculats al món del vi.

La TASTING ROOM de Cal Feru, un espai on poder degustar caves sense reserva a la Capital del Cava, ofereix la possibilitat de descobrir diferents tipus de cava agrupats en 2 packs.
A part dels packs, els caves es podran degustar a copes, juntament amb 2 caves més que aniran variant cada setmana. En total, es podran tastar 8 referències de 8 cellers diferents en un mateix local. També es podrà escollir qualsevol ampolla de cava de l’eno·botiga amb l’increment de 6 € en concepte del servei.
Per aquells que ho desitgin, hi haurà degustacions comentades pel sommelier Xavier Roig, finalista al concurs “Millor Sommelier d’Espanya en Cava 2013”

Tipus: 
Comerç especialitzat
Horari: 

Dimarts a dissabte, de 10 a 14 i de 17 a 20:30h. Diumenges i festius, de 10 a 14h. Dilluns tancat (excepte mes desembre)
Martes a Sábado, de 10 a 14 y de 17 a 20:3'h. Domingos y festivos, de 10 a 14h. Lunes cerrado (excepto mes de Diciembre)
Thursday to saturday: 10h to 14h and 17h to 20,30h. Sunday and Holidays: 10h to 14h. Closed Mondays (except December)

Idiomes: AnglèsFrancèsEspanyol
Característiques: En casc urbàAccés minusvàlids parcialBotigaWi-fi
Activitats: Visita guiadaTallers