Espai Xocolata Simón Coll

Sant Pere, 37
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia
Telèfon: 
93 891 10 95
Fax: 
938 912 613

Sabies que el cacau prové d’un arbre que es diu Theobroma Cacao que es troba només en els tròpics de tot el món? Has vist mai una fava de cacau? Saps quina olor desprèn el cacau acabat de torrar? T’agradaria viure in situ l’elaboració de la xocolata Simón Coll?

Vine a visitar l’Espai Xocolata Simón Coll i endinsa’t en l’apassionant món de la xocolata. A través d’un impresionant muntatge audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores faràs un recorregut vivencial pels origens, la cultura, la història i el procés d’elaboració de la xocolata Simón Coll. Les explicacions del guia acabaran de complementar la visita fent possible que puguis entrar en contacte més directe amb el món de la xocolata experimentant amb pinyes i faves de cacau, motllos per fer figuretes, etc…

També podràs veure el funcionament de la planta pilot on s’estarà fabricant producte alhora que podràs tastar la xocolata acabada de fer i aprendràs a degustar-la de manera òptima.

Gaudeix d’una experiència multi-sensorial, única i innovadora i deixa’t endur per les sensacions més autèntiques.

Descobreix el món de la xocolata com mai l’has viscut abans!

Preu: 
5.00€
Reserva prèvia: 
Si
Horari: 
L’Espai Xocolata Simón Coll està obert de dilluns a divendres de 9h a 19h ininterrumpudament. Dissabtes i diumenges de 9h a 15h. Els dissabtes de novembre, desembre i Setmana Santa dies 1, 8 i 15 abril de 9h a 19h. Consulteu els horaris de les visites. Totes les visites són guiades i tenen una durada de 50 minuts aproximadament. Les visites començaran puntualment. S’aconsella arribar amb antel·lació. Les visites s’ofereixen en català, castellà, anglès, francès i rus (sota petició). Simón Coll es reserva el dret de canviar l’idioma de la visita un cop passats 5 minuts de l’hora prevista d’inici.
Vacances: 
L'Espai Xocolata romandrà tancat els dies 1 gener, 6 gener, el dilluns de Setmana Santa, 24 juny, 11 setembre, 25 i 26 desembre.
Idiomes: AnglèsFrancèsRusEspanyol
Característiques: Accés minusvàlidsBotigaEn casc urbàParking
Activitats: DegustacióVisita guiada
Gift box: 
  • Degut a que l'aforament de la sala on es realitza la visita és limitat, es recomana reservar amb antelació. 
  • Per motius d'higiene i seguretat, la visita no inclou recorregut per dins la fàbrica.
  • Recorregut accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Visita a l'Espai Xocolata Simón Coll