El Cigró d'Or

Emplaçat al bell mig del centre històric de Vilafranca del Penedès, El Cigró d'Or s'ubica al pis superior del Mercat de la Carn de la capital de l'Alt Penedès i ofereix una cuina catalana posada al dia, amb consciència pels productes de proximitat i de temporada i que beu del Penedès, no només pel que fa els vins, sinó també a través dels seus plats. L'equilibri entre la cuina tradicional catalana i la innovació als fogons és un dels trets característics del restaurant, de la mateixa forma que ho és la passió i la promoció acèrrima pels vins del Penedès; el seu xef, Oriol Llavina, és una consolidada promesa de la gastronomia catalana que va formar-se al Dolma de Fermí Puig i que va rebre amb tan sols 31 anys el premi al Cuiner de l'Any 2009.

Amb un menú diari de 15€ els dies feiners, els productes protagonistes de la carta del Cigró provenen del mateix mercat que té a sota, de la platja de Vilanova, de la plana del Penedès, de les muntanyes d’Ordal o del secà de l’Anoia. El Cigró d’Or és així, fidel al Penedès i a la seva tradició vinícola, tal com va quedar palès l'any 2016, quan el restaurant va rebre el Premi Enoturisme Catalunya, i l'any 2017, amb l'obtenció del Premi Cartavi al restaurant amb millor carta de vins del país.

Plaça de l'Oli, 1
Codi postal: 
08720
Municipi: 
Vilafranca del Penedès
Telèfon: 
938 905 609
Idiomes: AnglèsEspanyol
Horari: 

Horari d'obertura de dimarts a diumenge de 13h a 16h.
Divendres i dissabte de 21h a 22:30h.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?