Bikemotions

Bikemotions

Reunions i incentius

Reunions i incentius

Descripció

La bicicleta és el millor mitjà de transport per visitar la regió vitivinícola del Penedès!  És l'entorn ideal per gaudir pedalant entre vinyes i descobrir els grans vins i caves de la comarca, a només 40 minuts de Barcelona.

Som capdavanters organitzant rutes en bicicleta per tot tipus de grups, amb més de 22 anys d’experiència a Barcelona i 4 anys al Penedès. Tenim molta experiència en el sector corporatiu i col·laborem amb les DMC més importants d’Espanya.

Som uns grans coneixedors del territori i us ajudarem a triar els millors emplaçaments per que l’activitat sigui tot un èxit.

Les rutes es poden realitzar en bicicleta elèctrica, convencional o també a peu i les podem combinar amb activitats complementaries (visita celler, maridatges, esmorzar, dinar o sopar al celler, a la vinya o al restaurant, reunions d’empresa, workshops ...).

Una activitat extraordinària d’equip ideal per grups d'incentiu, reunions corporatives o be grups d'estudiants, trobades familiars o grups d'amics.

Al Penedès tenim mes de 120 bicicletes, meitat elèctriques i meitat convencionals, que podem transportar al lloc on es vulgui realitzar  l'esdeveniment. Per a grups més nombrosos podem oferir bicicletes dels nostres col·laboradors o fer activitats combinades.

Recomanem passar un dia gaudint d’una passejada en bicicleta  entre vinyes i oliveres, d'una manera relaxada i divertida, descobrint el paisatge, la cultura i els cellers del Penedès. Estem preparats per ajudar-vos a dissenyar una experiència única per que els participants gaudeixin d’un dia inoblidable.

Contacte
Contact person: 
Ester Boada
Contact phone: 
+34 932682105
Avda Jaume de Codorníu s/n
Codi postal: 
08770
Telèfon: 
93 268 21 05
Mòbil: 
649 273 332
Idiomes: 
Anglès, Espanyol
Opening times: 
De 09:30h a 16:30h dies laborables i de 09:30h a 14:30h festius i caps de setmana.
Holidays: 
Obert tot l'any.
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?