29 tour-operadors internacionals van conèixer les propostes d’enoturismePENEDÈS en el marc del Buy Catalunya

Showcookings, Rutes de 30 minuts en bicicleta i paquets organitzats de mig dia són les propostes més reclamades pels tour-operadors

EnoturismePENEDÈS va assistir la setmana passada al workshop més important de turisme de Catalunya, el Buy Catalunya. En format d’entrevista 12 tour-operadors internacionals van poder conèixer en profunditat la oferta d’enoturismePENEDÈS. Els tour-operadors, procedents d’Espanya, San Marino, Brasil, Alemanya, República Txeca, Suècia i els Estats Units, es van interessar per les propostes dels membres del club enoturismePENEDÈS i varen exposar les seves necessitats, com ara showcookings, rutes curtetes de mitja hora amb bicicleta, o paquets organitzats de mig dia, incloent activitat a celler i senderisme a la finca del celler. També paquets que agrupin diferents DO de Catalunya, estades de 7 dies amb allotjament a Barcelona i una escapada de 3 dies al Penedès, cellers on fer només degustació o tast de productes sense visitar el celler, entre d’altres.

Els tour-operadors que assisteixen al Buy Catalunya, enguany 150 tour-operadors de 25 mercats internacionals, també visiten personalment els diferents indrets del territori. El Penedès va comptar amb un total de 17 participants de procedències diverses com Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Estats Units, Hongria, Israel Polònia, Regne Unit, Rússia i Suècia, que van poder viure una experiència enoturística de la mà de Freixenet, Burricleta, Cava Emotions,  Vicicling i Albet i Noya. Els  TTOO participants en aquest viatge de familiarització al Penedès van poder conèixer la funció i les tasques de promoció d’enoturimePENEDÈS, arrel de la presentació que va fer en Santi Soler, president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Pel que fa el workshop, el Penedès va tenir una representació destacada a nivell d’ empreses. Hi varen participar: Vallformosa, Codorniu, Freixenet, Can Bonastre, Bodegues Miguel Torres i Jean Leon, Recaredo, J Miquel Jané, Vinseum, Viemocions i CavaEmotions.

EnoturismePENEDÈS seguirà treballant, conjuntament amb els membres del club enoturismePENEDÈS, per crear paquets i propostes que s’adaptin als desitjos i necessitats dels turistes internacionals, per tal de convertir el Penedès en una destinació enoturística de referència.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?