Quasi un miler de persones participen en les propostes d’EnoturismePENEDÈS i el Patronat de comerç i turisme de Vilafranca del Penedès pel Banc Sabadell Vijazz Penedès 2013

Les enovisites, les visites culturals, i les noves activitats de natura, atrauen un any més l’interès de turistes i visitants, consolidant-se com les activitats paral.leles més importants de l’esdeveniment en quant a nombre de participants.

Un any més, el Banc Sabadell Vijazz Penedès, ha comptat entre les seves activitats destacades amb les ja tradicionals enovisites, visites culturals i activitats de natura, que amb un total de 38 propostes diferents repartides entre dissabte i diumenge, han comptat amb la participació de quasi un miler de turistes i visitants, repartits entre alguna de les 38 activitats, 23 enovisites, 12 visites culturals i 3 activitats de natura.

En quant a les enovisites, que organitza enoturismePENEDÈS, han estat les que han comptat amb un nombre més gran de participants, que principalment en bus, tot i que també a peu, s’han pogut acostar a diferents caves i cellers, per descobrir i conèixer més el món del vi i el cava del Penedès. Els cellers que es van visitar van ser Albet i Noya, Avinyó, Bodegas Miguel Torres, Castellroig, Cava Guilera,Cellers Carol Vallès, Eudald Massana Noya, Jean Leon, Loxarel, Mas Comtal, Mas Rodó, Mascaró, Parés Baltà, Pere Ventura, Pinord i Vallformosa. En quant a aquestes visites, han comptat un any més amb la participació majoritària de persones de les comarques del Penedès, tot i que s’ha detectat també turistes i visitants de l’àrea metropolitana de barcelona i provincia, així com els procedents de diferents comarques catalanes i de la resta d’Espanya. En el que fa referència a les visites culturals i de natura, aquestes han comptat amb un increment en la participació de turistes estrangers, procedents d’Anglaterra, França, Andorra, Mèxic, Suècia, Dinamarca, Bèlgica i el Marroc.

Entre les activitats de natura, cal destacar la sortida amb burricleta amb visita a Loxarel, la sortida amb bicicleta organitzada pel Centre Excursionista del Penedès, fins a Mas Bertran, així com la caminada nocturna organitzada pel Col.lectiu Bosc Verd, que va comptar amb la participació de 200 persones.

Com a novetat destacable d’aquesta edició, hi havia la possibilitat de formalitzar les reserves anticipades d’enoturismePENEDÈS a través de la plataforma online del Banc Sabadell Vijazz Penedès, que ja s’havia mostrat àgil i eficaç per a reserves de tastos i maridatges en l’anterior edició, i que enguany oferia la possibilitat de reservar les places anticipades per les diferents visites, i que es van cobrir totalment. La resta de places, i tal i com ja és habitual, es van deixar disponibles per ser reservades a la mateixa fira durant el cap de setmana, en l’espai conjunt ocupat pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès, espai on un any més es va centralitzar tota la informació turística de Vilafranca i del Penedès.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?