Ca la Laia entre les vinyes del Penedès

a partir de
115.00 €

 A Ca la Laia volem donar un valor afegit al nostre allotjament rural de la Vall del Foix amb visites a cellers especials i destacats del Penedés. Et donarem a conèixer els principals valors que han donat fruit als seus vins de renom a través de la historia i cultura que han sabut mantenir amb el pas del temps.

Un dels programes mes representatius de las propostes que t’oferim comença al matí del dissabte. Ens dirigirem a Sant Sadurní d’Anoia, a una vintena de kilòmetres de Ca la laia per conèixer una bodega tradicional del Alt Penedés que te el seu origen l’any 1924 com a mestres del desgorjadors i elaboradors professionals.

Al retornar a la casa, farem una parada obligada al Museu del vi i les Cultures Catalanas que està ubicat a Vilafranca del Penedés.

Al següent dia a mig matí anirem a visitar les bodegues Parés Baltà, a una desena de kilòmetres, on elaboren grans Vins amb producció ecològica que s’origina l’any 1790. Això no ha impedit que es mantinguin a la vanguardia del seu sector amb cultius biodinàmics desde l’any 2012.

Ca la laia -  casa rural integre per vosaltres composta de 3 habitacions triples amb bany a cadesquana d'elles

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?