Curs de tast i menú de brasa o calçotada

Restaurant J.Miquel Jané
a partir de
39.00 €
Endinsa't en la cultura del Penedès i deixi els seus sentits meravellar descobrint la gastronomia local i els vins del Celler J. Miquel Jané.

Al cor del Penedès es troben el celler i les vinyes familiars J. Miquel Jané. Gràcies al coneixement de quatre generacions, el celler és un punt de trobada on es pot gaudir dels nostres vins exclusius, d'alta qualitat i premiats internacionalment.


En el nostre celler J. Miquel Jané, de propietat privada amb una extensió de 100 hectàrees, es poden realitzar visites guiades a les vinyes, seguit d'un tast dels nostres vins i d'un menú de brasa al restaurant. Aquest menú, canviant bimensualment,  està format per 4 plats singulars i amb estil propi, elaborats amb productes de qualitat, frescos i de temporada de la comarca del Penedès.

Aprofitant l'entorn de natura, rica en estímuls i sensacions, tenim com a finalitat apropar-los a la viticultura, el procés d'elaboració del vi al celler i l'aprenentatge de l'art del tast de vins, complementat amb un menú de temporada en les mateixes instal·lacions just després del tast.

Preu inclou:
- Visita a
peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura (1h) 
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques (30 min) 
- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de
prestigi internacional (1h30) 
- Dossier explicatiu del curs que servirà de guia pràctica
- Aperitiu de productes de la regió
- Menú de brasa  o calçotada que inclou 1 entrant, 1 primer, 1 segon i 1 postre.
Lloc: 
Guardiola de Font-Rubí
Capacitat mínima: 
1
Tipus: VisitaCurs/tallerActivitat en anglèsDegustacióCata comentadaMaridatgeTast de vins i cavesVisita guiada
Informació addicional

Es recomana sabates còmodes pel passeig entre vinyes.

Tast de vins a partir de 18 anys.