Descobreix com es fan els vins a Joan Sardà

a partir de
5.00 €

La nostra història començà l’any 1927 quan en Tomàs Sardà, un pagès que conreava les seves pròpies vinyes, va obtenir uns excedents de vi com a resultat d’una bona collita i començà a vendre a la ciutat de Barcelona...

Descobreix tota la història d'aquest celler familiar a través de la visita que et proposem, podràs trepitjar les vinyes d'aquesta finca situades al voltant del celler que gaudeixen dels privilegis naturals de la zona del Penedès, coneixent cada varietat de raïm.

Entrarem a la casa pairal, que embolcalla la història dels cellers Joan Sardà així com els jardins de 30.000 m2 que envolten la masia i on es celebren trobades i actes socials.

Visitarem la planta de producció on es combina la tradició i l’automatització per a aconseguir un producte final de qualitat i la sala de criança on el temps atorga al vi la maduresa adient gràcies a una temperatura estable i una humitat controlada, condició imprescindible per a un bon envelliment tant a la bóta de roure com a l’ampolla.

Al final del recorregut tenim la botiga on hi trobareu els nostres productes i una selecció d’articles relacionats amb el món de l’enologia allà  farem el tast de 3 productes, un vi blanc, un vi negre i un cava.

Informació addicional

Joan Sardà

Horari: Dissabtes i diumenges: de 10h. a 13.30h.
Cal reservar prèviament.

Carretera Vilafranca a St Jaume dels Domenys km 8,1
Codi postal: 08732
Municipi: Castellví de la Marca
Telèfon: 937 720 900
Mòbil: 629 844 133
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?