Escapades en família

a partir de
20.50 €
Especial famílies amb nens/es

Vols fer una sortida diferent per desconnectar, riure i passar-ho d’allò més bé? A l’Illot Gran t’ajudem a organitzar-la.

L’Illot Gran és una casa de colònies on us podreu allotjar fins a 49 persones, en unes instal·lacions modernes i còmodes. Disposa d’habitacions amb lliteres i de diferents capacitats, que es poden reservar per separat:

  • Habitació de 4 places amb bany privat (Planta Baixa)
  • Habitació de 12 places amb bany privat (Planta Baixa)
  • Habitació de 16 places amb bany semi- privat (Planta Baixa)
  • Habitació de 22 places amb bany privat (Primera Planta)

També  trobareu dues sales on podeu passar unes bones estones jugant a jocs de taula, xerrant vora el foc o bé mirant la TV.

 

La finca compta d’un hort, arbres fruiters, piscina i bosc propi, i més de 2 hectàrees de terreny, totalment ballades, per gaudir de l’entorn natural típic del Penedès. També disposem d’una carpa de 150 m2 on es poden realitzar grans celebracions, trobades, dinars...

Amb una cuina casolana, saludable i amb productes de proximitat. Us proposem un gran ventall d’activitats per gaudir amb la família, en un entorn ideal per nens i nenes.

Lloc: 
Guardiola - Font Rubí
Capacitat mínima: 
4
Capacitat màxima: 
49
Tipus: CelebracióViatgeExcursió
Equipaments: Adaptat persones amb discapacitatBarbacoaC. fútbol o P.PoliesportivaCalefaccióCuinaJardíLlar de focPiscinaRentadoraSala celebracionsSala de jocsTerrassaTVWi-fi