Maridatge de formatges amb vins i cata de agredolços FORVM

Endinsa't al món dels bons vins i vinagres ....
El plaer dels vins i els vinagres gourmet

Encara que siguis un principiant o un veritable expert en el món del vi, et brindem l’oportunitat de gaudir del teu temps lliure descobrint els secrets d’un petit celler situat davant del Mediterrani. A Cellers AVGVSTVS FOrVM obrim les portes per totes aquelles persones amants del vi i dels vinagres agredolços. Vens amb amics, família, nens o amb colla? Gaudiu en un entorn idíl·lic i natural d’un tast dels vinagres FOrVM, presents en molts restaurants d’arreu del món (alguns d’ells amb dues i tres Estrelles Michelín) i utilitzats per elaborar el menú de gala dels sopar d’entrega dels Premis Nobel durant 12 anys. I alhora, descobrireu els secrets d’elaboració dels nostres exclusius vins i microvinificacions d ́AVGVSTVS, tot tastant-los a la njostra sala de vidre ENTREVINYES.

La nostra proposta és la visita al nostres celler de elaboració de vins i vinagres, on ou donarem la possibilitat d'acabar amb certs mites.
Entre altres, tastarem vinagres agredolços de molta criança, el mític rosat... També tastarem 4 diferents formatges i el proper mite que trencarem serà... ho endevines?

Lloc: 
El Vendrell
Capacitat mínima: 
1
Informació addicional