Menu del Préssec D´Ordal 2017

a partir de
28.00 €
Cava i Préssec amb el Celler Eudald Massana i l'Hotel Casa Fonda Neus

Durant l'estiu, et proposem fer una volta pel Mercat del Préssec a Sant Pau d'Ordal i després anar-te'n a Sant Sadurní d'Anoia a l'Hotel i Casa Fonda Neus on podràs degustar un exquisit menú maridant els nostres caves i l'exquisida cuina de la Fonda Neus

El mercat del préssec de l’Ordal es troba ubicat a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i permet l’intercanvi comercial directe entre els productors de Préssec de l’Ordal i consumidors amants de la qualitat al paladar.

Un lloc que permet que els caps de setmana d’estiu s’apropin agricultors i clients per compartir impressions sobre tan apreciada fruita.

Vine i tasta’m!

Mesos: juny-juliol-agost
Horari: dissabtes i diumenges de 9 a 14h.
Lloc: Plaça Subirats, de Sant Pau d’Ordal

Restaurant i Hotel Casa Fonda Neus

Els fogons comencen a fer bullir l’olla al 1929 amb la besàvia Neus i la seva filla l’àvia Teresa i actualment, l’equip de cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. Per la temporada d'estiu tenen preperat el Menú meridat amb els vins i caves del Celler Eudald Massana.

 

Lloc: 
Carrer Marc Mir, 14-16 San Sadurní d´Anoia Barcelona España
Capacitat mínima: 
2
Tipus: MaridatgeDegustació
Equipaments: Adaptat persones amb discapacitat
Informació addicional

Reserves a:

T. 938 910 365 

fondaneus@fondaneus.com