Nit Dempeus

Exposició col·lectiva de rastres fotogràfics i sonors de les nuits debout
Nuit debout partout
a partir de
60.00 €

El moviment Nuit Debout (Nit Dempeus), que va començar a París el 31 de març passat i s’ha estès per les principals ciutats de Franca, arriba a Riudebitlles, de la mà d’Aurore Claverie, fotògrafa i memorialista, convidada pel col·lectiu d'artistes Riudebitlles Territori d’arT.

A HD Riudebitlles us proposem un pack per gaudir de la Nit Dempeus, amb un sopar en un dels restaurants del poble, allotjament i esmorzar. Oferta vàlida fins al 3 de juny de 2016.

La mostra es compon de 42 fotografies de 24 autors, d'escriptures fotografiades i d’enregistraments sonors d’algunes d’aquestes nits dempeus.

En l’època del like i de les idees compartides en la immensitat de les xarxes socials, les nits dempeus ressonen com una proposta ciutadana: parlar del món en un espai real per imaginar-ne, tots junts, un de millor. Nous enfocaments per a moments difícils.

Informació addicional

Descobriu la vall del Riudebitlles, els seus vins, la seva gent i l'art. HD Riudebitlles us convida a visitar l'exposició "Nit Dempeus" i a passejar per l'entorn del Riudebitlles.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?