Obrim el Museu per fer l'Oli

a partir de
39.00 €

Has vist mai com es fa l'oli d'oliva?

Sabies que fins no fa gaire temps, encara es feia com en l'època dels grecs i els romans?

Doncs bé, això és el que hem fet a Penedès 500. Hem recuperat l'antic Trull de Pedra i, amb l'ajuda del Xarel·lo, un autèntic burro català, premsarem els olives i farem allà mateix, davant teu, aquest exquisit i autèntic oli novell. El tastarem amb pa del forn del llenya del Pla de Manlleu. Pa torrat sucat amb oli i sal, embotit de la zona, i per suposat amb els nostres vins i caves ecològics i sostenibles.

Ens trobarem al Km0 de la Zona +500 on us explicarem part del nostre projecte i començarem el passeig entre vinyes fins arribar a les oliveres. Allà us explicarem tot el que vulgueu saber sobre els conreus que ens envolten. Tornarem al Celler-Museu on ens espera el Xarel·lo, el nostre burro català, i ens farà una demostració de com s'aconseguia triturar les olives, previ a l'extracció de l'oli. Ho farem en l'antic trull del Museu. Unes bones llesques del pa del forn de llenya del Pla de Manlleu torrat juntament amb els nostres vins, seran els acompanyats ideals per tastar l'oli de la casa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?