Tast amistós: vins de l'Empordà 22-02-19

a partir de
20.00 €

Tast per descobrir les particularitats dels vins de la DO Empordà. Una denominació d'origen amb paisatges de contrastos, delimita al nord amb els Pirineus i al llevant amb el Mar Mediterrani, formada per 2 zones separades geogràficament: Alt Empordà i Baix Empordà.

Una de les característiques principal d'aquesta regió és la Tamuntana, un vent fort del nord amb ratxes de fins a 120 km / hora, que permet mantenir amb un bon estat sanitari les gairebé 2.000 hectaries de vinyes plantades a la DO Empordà.

El tast amistós és una sessió de tast on es dóna importància al fet de tastar vins en companyia i compartir opinions. Cada sessió té una temàtica diferent.
Es realitzen l'últim dijous de cada mes a la Sala de Tast de Cal Feru i aquest any s´està realitzant la 9a temporada.

Dia i hora : Dijous 28 de febrer a les 20h.
Durada activitat : 1,5 hores.
Activitat impartida per : Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, Formador a Cava i finalista del concurs "Millor sommelier a Cava d'Espanya".
Lloc : a la Sala de Tast de Cal Feru.
Places : Màxim 25 persones.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?