Tast a cegues amb aperitiu i maridatge a Ca n'Estella

a partir de
18.00 €
Tast a cegues amb aperitiu i maridatge dins d'un cup de 1800

Has fet mai un Tast a Cegues? A Ca n’Estella te’n volem oferir un de molt especial! Et proposem tastar un vi i un cava dins d’un cup de 1800, només acompanyats per la llum de les espelmes i per un ambient màgic.

Un cop entrem al cup, la nostra vista deixa de tenir protagonisme, i la resta de sentits, cobren més importància per ajudar-nos a gaudir de totes les coses de les quals ens pot parlar un vi, sense tenir cap mena de prejudici extern ni deixar-nos influenciar per les notes del color. És el moment de fer volar la imaginació, de intentar descriure tot allò que un vi ens pot transmetre. Per si això fos poc, el tast el maridarem amb un aperitiu, per intensificar tots els sabors.

L’experiència a Ca n’Estella no s’acaba aquí, a part de fer aquest tast a cegues, també farem una visita guiada per aquest petit gran celler familiar del Penedès i que es troba a tan sols 20 minuts de Barcelona, on podrem veure com ha evolucionat el món de la viticultura durant els últims 2 segles, i també com es vivia a pagès, i com hem arribat a l’actualitat, essent un des cellers més petits del Penedès amb més premis internacionals pels seus vins Clot dels Oms i els seus Caves Rabetllat i Vidal.

No deixis perdre l’oportunitat de gaudir d’una experiència única en un lloc únic!

Lloc: 
Sant Esteve Sesrovires
Capacitat mínima: 
2
Tipus: VisitaCata comentadaMaridatgeTast de vins i cavesVisita guiada
Informació addicional