Trepitjada de raïm, visita al celler amb degustació i aperitiu

Segura Viudas verema
a partir de
35.00 €
Visita de temporada verema. Premsada de raïm amb els peus.

Visita privada a les caves Heredad Segura Viudas amb trepitjada de raïm durant la temporada de verema. La visita comença a la vinya per introduir al visitant en la verema, varietats de raïm i cicle vegetatiu del raïm. Es continua donant explicacions de l'entorn natural de les vinyes. Al entrar al celler i caves s'explica el procés d'elaboració dels nostres vins i caves amb detalls historics de les instal·lacions. El visitant té la possibilitat de premsar el raïm amb els peus de manera tradicional davant de la Masia. S'ofereix la degustació de dos caves acompanyats d'aperitiu de fuet, formatge i xips.
Lloc: 
Torrelavit
Capacitat mínima: 
8
Tipus: VisitaTast de vins i cavesVisita guiadaA peu
Informació addicional


  • Intentem adaptar l'horari a les necessitats del visitant. Al fer la reserva digui quin horari li va bé i ens ajustarem el màxim possible.
  • Mínim per grups de 8 adults o cost equivalent. Preu adult 35€ iva inclòs, menor entre 7 i 15 anys preu 18€ iva inclòs, gratuit per menors de 7 anys acompanyats d'adults.
  • Es recomana calçat còmode i barret ja que part del recorregut es realitza per la vinya. Tota la visita és fa a peu i dura 1 hora aproximadament més la premsada i degustació.
  • Durada total aproximada 2h.
  • Lloc de trobada: Heredad Segura Viudas. Localització: https://goo.gl/maps/DTgWZ7oAV1k