Visita combinada al Centre d'Interpretació del Cava i a les caves Pere Ventura

a partir de
14.90 €
Emprèn un viatge ple de tradició i cultura a l'entorn del cava

Descobreix els inicis de la indústria del cava a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d'Interpretació del Cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i persistència dels seus protagonistes, i el seu esperit de celebració, que fan de Sant Sadurní d'Anoia una terra única.

Les caves Pere Ventura no et deixen indiferent. Dissenyades amb elegància i un toc de modernitat, t'acullen en una atmosfera de sentits, que es viu de manera permanent. En la visita, un guia et passeja amb passió i coneixement pels racons més particulars de la cava, mentre es van fent descobriments i es gaudeix de l’entorn. El temps transcorre al mateix ritme que la criança, amb lentitud i ordre i les sensacions són múltiples i sorprenents. La visita es complementa a la sala de degustació, on es participa d’un tast comentat dels caves Pere Ventura. En un ambient relaxat i amb un tracte molt personalitzat, es gaudeix d’un temps de conversa i comentaris, entre llibres, aromes, bombolles i bones sensacions. Qui visita Pere Ventura considera que, en el mateix instant que deixa la seva copa de cava, ja s’està proposant tornar, compartir l’experiència i gaudir-la de nou. No en va està considerada una de les millors visites a una cava del Penedès.

Serveis inclosos en la visita:

Visita guiada al Centre d'Interpretació del Cava, amb taules tàctils i descoberta de la història, el patrimoni arquitectònic i la influència del cava en la vila. Joc de realitat augmentada sobre la fil·loxera i projecció 3D El cava, fruït d'un sentiment. Baixada al celler i recorregut vivencial sobre el món del cava mitjançant audiovisuals de gran format. Degustació de cava.

Visita guiada a les caves Pere Ventura amb un recorregut lineal d’un quilòmetre per les galeries subterrànies, àrea de producció i zona de fermentacions en bóta. Tast comentat de 4 caves acompanyat d’aperitius.

Lloc: 
Sant Sadurní d'Anoia
Capacitat mínima: 
2
Tipus: VisitaDegustacióCata comentadaTast de vins i caves
Informació addicional

Horaris: Activitat disponible de
dimarts a diumenge. 

Horaris
del Centre d'Interpretació del Cava – CIC Fassina

De
dimarts a divendres:
10.30h.
Anglès
11.30h.
Castellà
12.30h.
Català
13.30h.
Castellà
16.30h.
Català*

Dissabtes:
11.00h.
Castellà
12.30h.
Català
17.00h.
Castellà*

Diumenges
i festius:
11.00h
Castellà
12.30h.
Català

*
L'idioma de les visites de la tarda podrà
modificar-se sempre que es reservi amb antelació i
hi hagi un mínim de 7 persones per dur-la a terme.
Per
modificar l'horari de qualsevol altre visita cal posar-se en contacte
amb turisme@santsadurni.cat

Condicions: L’aforament per gaudir
d’aquesta activitat és limitat, per tant, es recomana consultar
les hores d'inici i la disponibilitat. Visita gratuïta per als menors de 8 anys.
Durada: 2h30