Visites guiades al Castell de Gelida

El castell de Gelida i l'església de St. Pere formen un conjunt fortificat que data del s.X, situat en un esperó rocós que domina la població de Gelida. En origen fou un castell de frontera i al s.XIV es va tansformar en palau residencial. El seu abandonament definitiu va arribar al s.XVIII i les seves runes mica en mica van anar inspirant un interès romàntic que convidava a la gent a fer-s'hi retrats i passejar-hi.

En l'actualitat el castell és un espai monumental i arqueològic propietat de l'Ajuntament de Gelida i gestionat per l'Associació d'Amics del Castell de Gelida des de l'any 1965. Al recinte hi trobareu el Centre d'Interpretació del castell, un equipament d'atenció als visitants i des del qual s'ofereixen visites guiades, informació turística del municipi i la comarca, itineraris per la vila com la Ruta Modernista i la Ruta de les masies, activitats educatives, exposicions, concerts, etc.

Modalitats de visites guiades:

 • Visita Església i exposició: inclou audiovisual
  Preu: 2€ Durada: 30min
 • Visita General: recorregut guiat per la part baixa del castell
  Preu: 3€ (2,5€ estudiants, carnet jove, jubilats, grups mínim 12 persones) Durada: 45min
 • Visita Completa: recorregut guiat per tot el recinte
  Preu: 5€ (4€ estudiants, carnet jove, jubilats, grups mínim 12 persones) Durada: 1h i 15min
 • Visita General i Tast: recorregut guiat més degustació de productes seguint receptes de cuina medieval. Només per a grups i amb reserva prèvia!
  Preu: 4€ Durada: 1h i 30min
 • Visita Completa i Tast: recorregut guiat més degustació de productes seguint receptes de cuina medieval. Només per a grups i amb reserva prèvia!
  Preu: 5,50€ Durada: 2h
Informació addicional
Camí del Castell, s/n
Codi postal: 
08790
Municipi: 
Gelida
Telèfon: 
+34 937 790 146
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?