PALMADOTZE Galeria d'art

PALMADOTZE és una galeria d’art contemporani del Penedès. 

L'any 2013, després de 23 anys de trajectòria a Vilafranca del Penedès, la galeria traslladà la seva seu a una masia del S. XV ubicada al terme municipal de Santa Margarida i el Monjos, a 40 minuts de Barcelona, anomenada Masia Mas Pujó.

La galeria contempla la programació d’exposicions temporals complementades puntualment amb conferències, concerts, espectacles de dansa, performances a l’aire lliure o tasts de vi i oli, entre altres activitats. 

Tanmateix compte amb un fons d'art permanent amb obres - pintura, obra gràfica, escultura, fotografia i vídeo – de diferents tendències i estils. Realitzades per artistes penedesencs com Lluís Mª Güell, August Rosell, Plantalech o Mª Teresa Baltasar, entre d’altres, i nacionals i internacionals de diferents generacions com Serra de Rivera, Llimós, Pep Agut, Miquel Barceló, Joan Brossa, Joan Fontcuberta, Guinovart, Hernández Pijuan, José Maldonado, Miralda, Muntadas, Perejaume, Ràfols Casamada, Thomas Ruff, Antoni Tàpies, Claudia Terstappen o Mayte Vieta, entre altres.

PALMADOTZE proposa noves fórmules de divulgació i promoció de l’art contemporani que intenten aportar particularitat i dinamisme al seu programa expositiu, a més a més de dinamitzar culturalment la comarca enriquint el seu patrimoni. La peculiaritat de la regió els hi ofereix l’oportunitat d'exhibir una proposta cultural diferent que mostra la connexió existent entre “Art/Paisatge/Vi” a través de les similituds i els paral·lelismes existents entre el respecte a la natura, inseparable de l’elaboració del vi, i els processos de creació artística.

 

Masia Mas Pujó
Codi postal: 
08730
Municipi: 
Santa Margarida i els Monjos
Telèfon: 
+34 938 180 618
Reserva prèvia: 
Si
Idiomes: AnglèsFrancèsItaliàEspanyol
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?