Al Novembre a Mas Comtal: Especial Tastos de Tardor

prices from
18.00 €

Què us proposem?

Durant tot el mes de novembre, convertim les visites clàssiques dels dissabtes en visites de tardor, on tastarem els vins en el seu estat més embrionari i els compararem amb els vins ja elaborats i preparats per sortir al mercat. Veurem i aprendre’m quina és la seva evolució, les notes més primàries que desprenen i com acaben evolucionant. Tota una experiència que has de tastar!

Començarem la visita amb el relat sobre la fascinant història de la masia i explicarem els seus orígens, datats fa 2000 anys.

Passeig entre les vinyes per remarcar la seva importància en el resultat qualitatiu del vi; les diferents varietats, la seva forma de cultiu, el tipus de sòl o la climatologia condicionen el caràcter i la singularitat del vi.
Us ho explicarem!

Breu visita al celler posant èmfasi en la restauració dels antics cups com a dipòsits per fermentar-hi o mantenir-hi els vins durant tot l’any per les seves excel·lents propietats de temperatura constant.
Finalment, degustarem tres diferents vins en la seva fase embrionària i els compararem amb els mateixos vins, un cop elaborats i posats a punt pel gran públic.
Sentirem les notes del vi més autentiques i entendrem la seva maduració i evolució en els seus diferents estats. Tot acompanyat d’un

pica pica.

Suscribe to our newsletter
Do you want to be up to date about events, activities and proposals that take place in the Penedès.