Al Novembre a Mas Comtal: Especial Tastos de Tardor

a partir de
18.00 €

Què us proposem?

Durant tot el mes de novembre, convertim les visites clàssiques dels dissabtes en visites de tardor, on tastarem els vins en el seu estat més embrionari i els compararem amb els vins ja elaborats i preparats per sortir al mercat. Veurem i aprendre’m quina és la seva evolució, les notes més primàries que desprenen i com acaben evolucionant. Tota una experiència que has de tastar!

Començarem la visita amb el relat sobre la fascinant història de la masia i explicarem els seus orígens, datats fa 2000 anys.

Passeig entre les vinyes per remarcar la seva importància en el resultat qualitatiu del vi; les diferents varietats, la seva forma de cultiu, el tipus de sòl o la climatologia condicionen el caràcter i la singularitat del vi.
Us ho explicarem!

Breu visita al celler posant èmfasi en la restauració dels antics cups com a dipòsits per fermentar-hi o mantenir-hi els vins durant tot l’any per les seves excel·lents propietats de temperatura constant.
Finalment, degustarem tres diferents vins en la seva fase embrionària i els compararem amb els mateixos vins, un cop elaborats i posats a punt pel gran públic.
Sentirem les notes del vi més autentiques i entendrem la seva maduració i evolució en els seus diferents estats. Tot acompanyat d’un

pica pica.

Suscríbete a nuestro boletín
¿Quieres estar al día sobre eventos, actividades y propuestas que tienen lugar en el Penedès?