Descalça't per la verema a la zona + 500

a partir de
35.00 €

Deixa a casa teva la maleta de problemes i canvia-la per un cistell de poble

Quan a la plana del Penedès ja han acabat la verema, la Zona +500 ens ofereix, amb l'arribada de la tardor, els raïms madurats més lentament i que ens mostren tot el seu potencial organolèptic, gràcies a l'alçada del nostre territori. La natura es va relaxant. La frescor ens transmet noves energies.

Desinhibeix-te i deixa't portar tot veremant!

Ens trobarem al Km0 de Penedès +500, Masia Cal Figueras, on us introduirem en aquest apassionant món gaudint d'una copa de cava de benvinguda.

De la mà de l'equip Penedès 500 passejarem entre vinyes ecològiques i altres llocs emblemàtics. Durant el recorregut coneixereu els secrets de la viticultura de la zona a la vegada que collirem el raïm de diferents varietats.

Tornarem a la Masia Cal Figueras, i ara sí que ens descalçarem!

Trepitjarem la collita del raïm que haurem realitzat en una bóta de roure i al ritme de la música veure'm fluir el most. Serà divertit i pedagògic fer el tast comparatiu entre els nostres vins i els mostos que haureu elaborat. Per satisfer completament tots els sentits maridarem la degustació amb productes locals creats per aquesta particular ocasió.

Acabarem la vitiexperiència embotellant el vostre most, amb la possibilitat que vosaltres mateixos us feu l'etiqueta personalitzada.

Pots complementar aquesta vitiexperiència quedant-te a dinar entre vinyes amb nosaltres! Consulta'ns opcions!

 

Suscríbete a nuestro boletín
¿Quieres estar al día sobre eventos, actividades y propuestas que tienen lugar en el Penedès?