Escapa't pel Pont de la Puríssima al Penedès

a partir de
302.25 €

No saps què fer per la Puríssima? Escapa't al Penedès: 2 dies i una nit d'activitats entre vinyes!

Hotel Sol i Vi: Allotja't en un hotel singular entre vinyes

L’Hotel Restaurant Sol i Vi és un hotel Enoturistic en una masia catalana envoltada de vinyes, situada a la comarca de l’Alt Penedès. Es troba a Subirats, capital de la vinya, a 4 Km de Sant Sadurní d'Anoia, capital del cava, y a 6 Km de Vilafranca, capital del vi.

Excel·lent ubicació per visitar els cellers i les caves de la regió així com el Vinseum, museu del vi. La Fassina CIC, centre d’interpretació del cava. A 20 minuts de: Monestir de Montserrat, el Camp Nou FCB, Barcelona, i de Sitges.

Crea el teu propi Cava

Un cop seleccionat el Cava que més us hagi agradat durant el tast, us dirigireu a la sala d’elaboració, on vosaltres mateixos amb les vostres pròpies mans podreu realitzar de forma totalment manual el desgorjat de la vostra ampolla. A continuació, hi posareu el tap de suro, la placa i l’etiqueta corresponents. Aquesta ampolla que cadascú de vosaltres prepararà, us la podreu endur a casa per obrir-lo quan vulgueu, i alhora, poder recordar la nostra experiència a Artcava.

Lloguer d'una bicicleta elèctrica (4h)

Vine al Penedès amb tren i gaudeix dels seus camins entre vinyes, descobrint llocs de postals, passant pels petits pobles i parant per gaudir d'una visita a un celler o fer un bon esmorzar en un restaurant. Tot al teu aire!
Punt de recollida: Estació de tren Renfe-Rodalies de Lavern Subirats.

Gaudeix de la millor Posta de Sol a Selma

Que us sembla fer un brindis per la caiguda del sol des de l’alçada de l’antic castell de Selma?

Ens trobarem al Km0, Masia Cal Figueras, per començar el tour guiat a peu fins a Selma, que està ple d’anècdotes i curiositats que us anirem explicant durant el recorregut. Farem coincidir l’arribada a dalt del poble abandonat de Selma per poder gaudir de la posta de sol assaborint el nostre cava Còdols amb les coques del forn del poble. Tot el paisatge del Penedès el veurem tenyit roses, taronges i violetes. Quan ja tinguem les retines plenes d’aquests colors i la fresca ja comenci a fer-se notar, començarem la tornada ja en la foscor i encenent les lots, cap a la Masia Cal Figueras. Allà trobarem un foc a terra per escalfar-nos i torrar pa del poble per sucar-lo amb el nostra oli d’oliva. Completarem aquest berenar sopar amb productes de proximitat per acabar degustant els nostres vins.
 

Suscríbete a nuestro boletín
¿Quieres estar al día sobre eventos, actividades y propuestas que tienen lugar en el Penedès?