Penedès i enoturisme

Penedès

EL PENEDÈS situat a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, banyat per magnífiques platges i arropat per les muntanyes del interior, ofereix un entorn paisatgístic únic i singular, caracteritzat per les seves interminables vinyes, esquitxades per masies, elements patrimonials únics i múltiples cellers i caves que han conferit un reconeixement internacional a aquesta zona.

Visitar cellers, allotjar-se entre vinyes, tastar la gastronomia i els seus vins i caves, participar en les seves festes populars, i descobrir el territori amb les seves rutes culturals o rutes de senderes entre vinyes, formen part de l'oferta turística del Penedès.

PROPOSTES per descobrir el PENEDÈS
Paisatge, olors, sabors, emocions... El Penedès és una terra feta de matisos, que s’obre al visitant propera i vital. Per conèixer-la, cal seguir les pistes que els anys i la tradició han deixat en el territori, en la seva cultura i manera de fer. Per facilitar-vos la introducció en el seu coneixement, podeu seguir propostes en les quals, mitjançant consells, recomanacions i rutes, us mostrarem totes les facetes d’aquesta terra.

Cadascuna d’elles us mostrarà atributs determinats del caràcter del Penedès: el vi i el cava, l’art i l’arquitectura, la vida urbana, els paisatges... fins i tot recomanacions per qui només ve a passar un dia. Juntes, aporten un retrat fidedigne d’una terra feta a sí mateixa, cultivada i treballada, que mira el futur sense perdre la vista en els seus orígens.

Experimenteu aquesta terra amb el paladar i amb la resta de sentits. El Penedès té molt per oferir-vos!