"All art is quite useless"

Exposició de litografies i objectes múltiples
Hotel HD Riudebitlles: art i allotjament. D’esquerra a dreta: litografies de Perico Pastor, David Ribas, Anet Duncan, Tom Carr i Pepe Camps.
Repeteix cada setmana cada Dilluns i cada Dijous i cada Diumenge fins dg. març 03 2019.
Carrer de Baix, 33
Codi postal: 
08776
Municipi: 
Sant Pere de Riudebitlles

HD Riudebitlles, hotel obert a l'art contemporani, presenta una selecció de litografies i objectes múltiples de diversos artistes, encapçalada per la titulada "All art is quite useless", de David Ribas. Una frase extreta del pròleg d’El retrat de Dorian Grey, d'Oscar Wilde, que Jordi Larios tradueix com "L'art sempre és perfectament inútil". L'art és inútil perquè el seu objectiu, diu Wilde, "és simplement crear un estat d'ànim; no és instruir, ni influir en l'acció de cap manera. És excel·lentment estèril, i la nota del seu plaer és l'esterilitat".

Si més no, l'art ajuda a modular els estats  d'ànim. Us convidem a comprovar-ho i a fer una cosa perfectament inútil: regaleu-vos art.

La mostra inclou treballs d'Alban Allegro, Jaume Amigó, Colomba Amstutz, Ivan Baillard, Àlvar Calvet, Pepe Camps, Tom Carr, Anna Comellas, Anet Duncan, Gabriele Fettolini, Georg Massanés, Toru Matsuoka, Jo Milne, Carles Monegal, Perico Pastor, Victor Perez-Porro, Anne-Chantal Pitteloud, Javier Puértolas, David Ribas i Vicenç Viaplana, fetes al taller de Carles Monegal Edicions d'art de Tremp.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?