Berenar de verema

Adreça: Finca Nadal de la Boadella S/N
Municipi: 
Torrelavit

Pots fer la teva reserva aquí

Parla la llegenda que encara hi ha qui no coneix els mítics berenars de verema de Nadal. Alguns agosarats han intentat explicar-les sense èxit, i encara es busca per oferir-li una recompensa a qui -després de passar la prova del polígraf- negui les excel•lències d’una degustació gastronómica acompanyada per caves i vins blancs nobles de Nadal d’immensa alçada. En aquesta ocasió, les arengades, exqueixada de bacalla, ventresca i fumats de la botigeta del mig de Torrelavit, als pans fornejats amb llenya i a l’assortiment de formatges Xerigots, s’hi afegeixen els embotits de luxe de Mas Albornà, una fundació que vetlla per la integració de les persones especials i gelats Maximun. Tot això, com sempre, en el mateix cor de les vinyes, on es produirà una explosió de sensacions i emocions quan el verd de les vinyes es combini amb els focs de l’horitzó a la posta de sol. És llavors quan, després de la degustació i maridatge excepcionals, podrem asegurar als incrèduls que la màgia existeix, i es troba en vetllades com aquesta. És així com sorgeixen les llegendes. Voldràs ser-ne protagonista?

A les 18.30h, visitarem el celler i tastarem el most flor. Seguidament anirem a les vinyes de la Finca Nadal, collirem el raïm (cal que tothom es porti les tisores de casa; nosaltres et donarem una capsa perquè et puguis endur el raïm).
A partir de les 19.00, ens entaularem en un autèntic berenar de verema: formatges Xerigots, pa de Torrelavit, arangades, fumats, embotits Mas alborna i gelat de raïm de macabeu amb formatge de Maximun.

Què inclou?
  • Visita al celler
  • Tast de most
  • Collita de raïm
  • Berenar amb productes gastronòmics locals
Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?