Exposició Penedès Secret a Gelida

Gelida - Funifira
carrer Barceloneta,12
Municipi: 
Gelida

Exposició Penedès Secret a Gelida

En el marc de la 10ª FUNIFIRA,  els veïns i veïnes d’aquesta població així com els pendesencs i penedesenques que ho desitgin podran visitar l'exposició Penedès Secret.

Sota la mirada del Castell de Gelida Penedès Secret, no ho diguis a ningú” exposa 10 secrets que permeten descobir racons i històries del Penedès. L'exposició tindrà lloc a l'Espai 1880.

Penedès Secret, no ho diguis a ningú és té com a objectiu seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori i  fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, compartint quins son els seus racons secrets. Per aquest motiu, durant l’exposició els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets  que seran entregats al Consorci i que poden esdevenir futurs secrets per revelar i compartir. 

La campanya de màrqueting creada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, anomenada Penedès Secret, no ho diguis a ningú, consisteix en un repositori de secrets del territori, alguns coneguts per força gent, d’altres gairebé guardats amb pany i clau, i que només coneixen els afortunats de la zona. Mica en mica, secret a secret, s’aniran descobrint al públic i aviat esdevindran un punt de partida per mostrar també tota l’oferta turística del Penedès, tant d’agents públics com privats, per tal que el visitant pugui reservar i trobar propostes relacionades.

 

Inauguració 8 de novembre a les 19h a càrrec del president del Consorci de promoció turística del Penedès - Sr. Ramon Riera Bruch

Horari de l'exposició:

Dissabte 9, de 12 a 14h i de 18 a 20h – Diumenge 10, de 12 a 14h

 

Més informació de la FUNIFIRA en el següent enllaç

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?