Exposició Penedès Secret a Sant Sadurní d'Anoia

10 històries i racons secrets es desvetllen al Centre d'Interpretació del Cava
PenedesSecret
Repeteix cada 2 setmanes cada Dimecres fins ds. gen. 04 2020.
dimecres, 11 desembre, 2019 - 09:15 a dissabte, 18 gener, 2020 - 14:00
C/ Hospital, 23
Codi postal: 
08770
Municipi: 
Sant Sadurní d'Anoia

Horaris:

De dimarts a divendres, de 9.15 a 14.45 h i de 16 a 18.30 h

Dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h

Diumenges i festius de 10 a 14 h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava, carrer Hospital, 23

Exposició Penedès Secret a Sant Sadurní d'Anoia · del 28 de novembre al 5 de gener

Coincidint amb la Festa Major, per Sant Sadurní, el 29 de novembre, s'inaugura l'exposició Penedès Secret, no ho diguis a ningú, que estarà instal.lada a la Fassina de Can Guineu · Centre d'Interpretació del Cava.

Penedès Secret, no ho diguis a ningú exposa 10 secrets que permeten descobir racons i històries del Penedès, i té com a objectiu seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori i  fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, compartint quins son els seus racons secrets. Per aquest motiu, durant l’exposició els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets que seran entregats al Consorci i que poden esdevenir futurs secrets per revelar i compartir. 

La campanya de màrqueting creada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el mateix nom Penedès Secret, no ho diguis a ningú, consisteix en un repositori de secrets del territori, alguns coneguts per força gent, d’altres gairebé guardats amb pany i clau, i que només coneixen els afortunats de la zona. Mica en mica, secret a secret, s’aniran descobrint al públic i aviat esdevindran un punt de partida per mostrar també tota l’oferta turística del Penedès, tant d’agents públics com privats, per tal que el visitant pugui reservar i trobar propostes relacionades.

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?