Exposició Penedès Secret a Torrelavit

Festa Major d'hivern
Repeteix cada setmana cada Dijous 2 times.
carrer Barceloneta,12
Municipi: 
Gelida

Exposició Penedès Secret a Torrelavit

En el marc de la Festa Major d'hivern 2020,  els veïns i veïnes d’aquesta població així com els pendesencs i penedesenques que ho desitgin podran visitar l'exposició Penedès Secret.

Penedès Secret, no ho diguis a ningú” exposa 10 secrets que permeten descobir racons i històries del Penedès. L'exposició tindrà lloc al Casal de Cultura (C/ del molí, 29 bis) 

Penedès Secret, no ho diguis a ningú és té com a objectiu seduir al visitant a través de les curiositats i anècdotes del territori i  fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, compartint quins son els seus racons secrets. Per aquest motiu, durant l’exposició els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets  que seran entregats al Consorci i que poden esdevenir futurs secrets per revelar i compartir. 

La campanya de màrqueting creada pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, anomenada Penedès Secret, no ho diguis a ningú, consisteix en un repositori de secrets del territori, alguns coneguts per força gent, d’altres gairebé guardats amb pany i clau, i que només coneixen els afortunats de la zona. Mica en mica, secret a secret, s’aniran descobrint al públic i aviat esdevindran un punt de partida per mostrar també tota l’oferta turística del Penedès, tant d’agents públics com privats, per tal que el visitant pugui reservar i trobar propostes relacionades.

Horari de l'exposició:

De Dilluns a divendres de 16h a 20h i diumenge de 17h a 20h.
Del 24 de gener al 9 de febrer 2020

Més informació sobre Torrelavitr en aquest enllaç

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?