Fent Camí 2018 · Ruta a peu

del 12 al 14 d'octubre una experiència de senderisme cultural al Penedès
FENT CAMÍ

Més informació a: https://www.elcami.cat/femcami

FEM CAMÍ 2018 és una experiència de senderisme cultural que aquest any ens porta al Penedès, acompanyats de la seva gent.

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre vine a fer la ruta des de Sant Sadurní d’Anoia fins a Vilafraca del Penedès per establir i enfortir vincles entre gent i entitats dels Països Catalans i per gaudir del territori i dels productes de la terra.

Una experiència, 4 pilars: el PAISATGE amb la caminada, la GASTRONOMIA amb el tast de productes del Penedès, la CULTURA  amb la visita cultural i taller de castells i la MÚSICA amb el concert.

Tres dies farcits de vivències, adaptables a tots els públics.
T'hi esperem, sigui sol, en família o en grup!

PROGRAMA

El programa combina dues caminades amb visites culturals dels pobles, visita d'una cava, de productors locals (mel, vi ecològic, oli, productors artesans,..) i tast dels seus productes, el Centre d'interpretació del cava, el Celler Cooperatiu de La Granada, sopar popular, un concert per la República, una mostra de la parla penedesenca i un taller de castells amb els Castellers de Vilafranca.

El guiatge i totes les activitats es faran amb entitats de la comarca: autenticitat garantida!

Aquí tens el programa i el formulari d'inscripcions

ORGANITZACIÓ I GUIATGE

L'organització del Fem Camí és a càrrec de l'associació PAS-AMICS D'EL CAMÍ, entitat impulsora del projecte El Camí des de fa 14 anys.

El Pas té una llarga experiència d'organització de caminades culturals amb un enfocament 100% vivencial arreu dels Països Catalans, sempre des del contacte i la participació de la gent i entitats de cada territori.

Gràcies a aquesta col·laboració, es gaudeix de la coneixença amb la seva gent i de la immersió en el paisatge i cultura de cada terra.

 

AQUEST PONT D’OCTUBRE FEM CAMÍ, FEM PAÍS!

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?