Jornada de portes obertes al Centre d' interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya

c/ Carme, 1 bis Avinyó Nou
Codi postal: 
08793
Municipi: 
Avinyonet del Penedès

Servei de cultura, joventut i turisme

Local social municipal d'Avinyó Nou

93 897 00 00 ext 4

info@turismeavinyonet.cat

Aquest proper diumenge 17 de desembre i coincidint amb la celebració de la tercera edició de l’Avinyonet Street Market es durà a terme una Jornada de portes obertes al Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya – D.O. Vinífera.

El Centre estarà obert de les 10:00 a les 14:00 ininterrompudament perquè tothom qui vulgui pugui visitar-lo i veure el resultat de les tres fases d’execució que s’hi han dut a terme durant els anys 2015, 2016 i 2017 i que han estat produïdes per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Fons europeus (FEDER) i la Diputació de Barcelona. Les dues últimes fases han estat encarregades a la Cooperativa Arqueovitis que és qui també en farà les visites guiades a partir del gener del proper 2018.

A més de l’horari d’obertura, a les 11:00 i a les 13:00 es duran a terme dues visites guiades per a qui vulgui saber una mica més de l’origen del vi al Penedès i dels tresors que amaga el Jaciment de la Font de la Canya, molts dels quals els podem trobar en aquest centre. Les visites seràn dirigides per la Cooperativa Arqueovitis.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?