Jornada d'observació del plor de la vinya

Carretera de Sant Sadurní a Ordal, Km.4
Codi postal: 
08739
Municipi: 
Subirats

A mitjans de març la vida torna al Penedès. Els ceps adormits durant l'hivern es desperten i la saba comença a circular per les redoltes. És en aquest precís moment quan es pot observar el plor de la vinya. Són només pocs dies en què tenim el privilegi de gaudir d'aquest espectacle de la natura.

A Llopart, juntament amb els nostres amics de Desconnexions, hem dissenyat una jornada perquè aquells qui ho desitgeu, pugueu viure en primera persona una experiència única al nostre territori.

En Guillem Escoda, de l'equip de viticultura de la casa i en Victor Martín, naturalista i divulgador, ens prepararan una passejada d'observació de les vinyes que ploren dins la nostra Heretat. No només observarem sinó que podrem aprendre moltes coses que la natura té per mostrar-nos gràcies a la biomimètica. Aquesta ciència ens ensenya aquells fets que passen a la natura i que ens inspiren en la nostra vida quotidiana

PROGRAMA : 10.30h - Arribada a Llopart i benvinguda.

10.45h - Trasllat a les vinyes en plor amb vehicles tot terreny.

11.00h - Explicació dels treballs de poda i posterior plor de la vinya per part del nostre viticultor Guillem Escoda.

11.15h - Breu xerrada del sentit que la biomimètica dona a aquest estat de la natura per part del naturalista Victor Martín.

11.25h - Passejada tranquil·la per a observar com les vinyes ploren. Els participants podreu fer totes les fotografies que desitgeu per tal d'immortalitzar aquest moment tan especial.

12.00h - Activitat d'inspiració i relaxació entre els ceps de les nostres vinyes més velles al paratge Les Flandes.

12.15h - Tast de vins i escumosos de Llopart davant d'un paisatge espectacular. 12.45h - Tornada en vehicles tot terreny.

13.00h - Visita a les caves Llopart (opcional).

14.00h - Fi de la jornada i comiat.

PVP 37€

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?