Jornada STAR WARS al celler MAS RODÓ

Que la força estigui amb el vi MAS RODÓ
Sant Pere Sacarrera to Sant Joan de Mediona Road, Km 2
Codi postal: 
08773
Municipi: 
Mediona

MAS RODÓ Vitivinícola

Sant Pere Sacarrera to Sant Joan de Mediona Road, Km 2 

enoturisme@masrodo.com; 649 877 486

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE DE 10H A 14H

MAS RODÓ organitza una jornada per grans, petits, i mitjans en la que podreu conèixer alguns dels vostres personatges preferits de la saga d'Star Wars i fotografiar-vos amb ells. D'aquesta manera aquest jove celler familiar i innovador, organitza una activitat complementària al Festival de Cinema de Vilafranca amb l'ajut de de Star Wars Catalunya.

Serà una jornada galàctica de 10h a 14h, on no hi faltarà el vi de MAS RODÓ, premiat a nivel nacional i internacional. A les 10h en punt i haurà una visita guiada al celler, i que es repetirà a la 13h. Al voltant de les 11h començarà la desfilada d'alguns personatges d'Star Wars que després es situaran en un photocall ,per tal que us hi pogueu fotografiar. Se us us proposa que aneu disfressats, sobretot els nens; Jedis, Amadilas, Ewooks, Chewacas, Siths, leias, Skywalkers… Tothom hi serà benvingut, inclós Lord Vader o Kylo Ren. Per a qui vulgui hi haurà venda de producte MAS RODÓ, i copes, durant tota la jornada, així com paradetes diverses per si us ve de gust picar alguna cosa.

Correu no us quedeu sense entrades!

Entrada senzilla 9€  (Nens, acompanyats pels pares, gratuït)

Inclou: Entrada + desfilada STAR WARS CATALUNYA + copa de benvinguda (ensenyant tiquet d’entrada) + visita celler+ aparcament gratuït

Entrada amb  TAST ESTELAR A MAS RODÓ 17€ // visita 10h - tast 12.30h

Inclou: Entrada + desfilada STAR WARS CATALUNYA (11/11:30h) + copa de benvinguda (ensenyant tiquet d’entrada) + visita celler a les 10h + tast estelar 12.30h

MAS RODÓ ha organitzat un tast estelar a les 12.30h, durant la Jornada d’Star Wars al celler. S’inclou les visites, activitats i entrada al celler, així com la desfilada d’Star Wars Catalunya. Tast dirigit i comentat pel Director tècnic de Mas Rodó on es degustaran 5 dels seus vins d’alta qualitat i baixa producció.

 Els Monovarietals:

MAS RODÓ MONTONEGA

MAS RODÓ MACABEU

MAS RODÓ MERLOT

MAS RODÓ CABERNET SAUVIGNON

I el Rosat de MAS RODÓ:

MAS RODÓ INCÒGNIT ROSAT

Per més informació i reserves contactar a enoturisme@masrodo.com o truca al 649877486

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?