Jornades Europees de Patrimoni

Obrint les portes del patrimoni cultural

OBRINT LES PORTES DEL PATRIMONI CULTURAL - 11, 12 I 13 D'OCTUBRE

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni, on ecentenars de municipis i entitats de tot Catalunya se sumen a aquesta festa major del nostre patrimoni cultural,  programant activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Un gran ventall de propostes que es podran consultar organitzades temàticament i geogràficament en l'agenda en línia.

Les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Us convidem a viure noves activitats i experiències en aquesta jornada de portes obertes del patrimoni cultural.
Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.
 

UNA AGENDA EN LÍNIA

Per saber quines activitats gratuïtes per a tots els públics (visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions) passen durant aquest cap de setmana al Penedès, pots consultar l'agenda en línia: https://bit.ly/2HF78yM

 

Info relacionada: Jornades Europees de Patrimoni: visites guiades al castell de Gelida

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?