Marges i camins

Exposició de Kristof Willemsen a Riudebitlles
Pintura de Kristof Willemsen a HD Riudebitlles
Carrer de Baix, 33
Codi postal: 
08776
Municipi: 
Sant Pere de Riudebitlles

HD Riudebitlles és un hotel de tres habitacions i espai obert a l'art contemporani. Situat en una zona vitivinícola i en un entorn de molins paperers del segle XVIII, és un punt de partida per conèixer el món del vi i el cava, així com els orígens de la indústria paperera a Catalunya.

"Tot acte de llibertat conté una bellesa singular”. Kristof Willemsen (Anvers, 1972) va arribar a Catalunya fa 35 anys, i en fa 4 que resideix a Sant Joan de Mediona, on té també el seu estudi. Tot i que fa molts anys que pinta, aquesta serà la seva primera exposició individual.

Riudebitlles Territori d'Art aposta per un artista emergent, introspectiu, que ha decidit sortir del taller i compartir el treball que ha fet els dos últims anys: el seu viatge íntim explorant les fronteres i possibilitats de la pintura.

Inauguració: divendres 14 de juny de 2019, a les 8 del vespre. La mostra s’inicia amb una instal·lació a l’espai Satan, i continua amb la presentació de pintures al molí de cal Xerta i a l’hotel HD Riudebitlles.

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?