MOST Festival Internacional de Cine del Vi i el Cava

9a edició
Plaça Jaume I, 1
Codi postal: 
08720
Municipi: 
Vilafranca del Penedès

Consulta el programa del festival i compra entrades online  a: www.mostfestival.cat

Most Festival és un esdeveniment d'abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment.

Situat al Penedès, una comarca molt propera a Barcelona amb una llarga tradició vinícola i diversos atractius enoturístics, el festival vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual, així com apropar-se a l'enologia des de tots els angles possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori.

A l'edició del 2019, que tindrà lloc al Penedès entre el 7 i el 17 de novembre, el Most convida el públic a descobrir la riquesa cultural i vitivinícola de Galícia a través d'una mostra del seu cinema i dels seus vins i la seva gastronomia.
Podeu conèixer l'agenda i programació de tots els esdeveniments (Secció Brot, Most als cellers, Most Edu, +Most...) al web: http://www.mostfestival.cat/

 

Subscriu-te al nostre butlletí
Vols estar al dia sobre esdeveniments, activitats i propostes que es duen a terme al Penedès?